Wij zijn niet alleen makelaar!

A Plus Makelaars biedt u ook service op het gebied van verzekeringen, hypotheken en taxaties.

Lees meer...

Over ons
A Plus Makelaars is een nieuwe dienstverlener op het gebied van onroerend goed. Onze filosofie is dat wij het anders willen doen dan de traditionele makelaars. Zo werken wij bijvoorbeeld volledig digitaal, met gebruikmaking van de modernste technieken. Omdat wij geloven dat snelheid, gemak en flexibiliteit erg belangrijk is, komen wij naar u toe. Wij investeren daarom niet in dure huisvesting, waardoor we de kosten laag kunnen houden. U als klant profiteert daarvan!

De mensen achter A Plus zijn mensen die al jaren commercieel actief zijn, onder andere bij gerenommeerde NVM kantoren in Midden-Brabant. Wij kennen de traditionele manier van makelen, en weten als geen ander hoe het vak in elkaar zit. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat de klant om een andere manier van communiceren vraagt. A Plus communiceert met u zoals u dat wenst: persoonlijk, digitaal, via social media.... De klant is koning! Bij ons staan uw wensen echt centraal.

Binnenkort kunt u hier een persoonlijk profiel van ons lezen. Bent u nu al geinteresseerd in een kennismaking? Neem u dan snel contact met ons op!

"A Plus Makelaars is geen kantoor die dingen op zijn beloop laat en gaat aandachtig en zorgvuldig te werk."

 

Copyright © A Plus Makelaars 2012